Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735305351

Liga 735305351 Información oficial sobre el partido 735305351 en Hattrick

02.06.2024 22:30:00

Club Assassins Creed Alineación oficial del equipo 'Club Assassins Creed' en el partido 3 - 3 Darmenares F.C. Alineación oficial del equipo 'Darmenares F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Assassins Creed Alineación oficial del equipo 'Club Assassins Creed' en el partido 2 - 1 Darmenares F.C. Alineación oficial del equipo 'Darmenares F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Assassins Creed

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): Diego Scarpacci de Assassins va demostrar les seves habilitats al minut 42 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 54, Diego Scarpacci de Assassins empatava el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Passat el minut 89 de joc, Jonilson Matos facilitava les coses al Assassins amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Filipe Mesquita arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Diego Scarpacci va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Manuel Galli rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Anton-Johann Huhn va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Assassins Karol Rycąbel quasi va assolir l'empat al minut 67 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Nayden Srebrov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Darmenares F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el Darmenares va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Drahoslav Banas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Assassins. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alex Müller la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Darmenares es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 41.
  • 174 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Jorge Mérida va llençar el penal ras arran de pal.