Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735304622

Liga 735304622 Información oficial sobre el partido 735304622 en Hattrick

02.06.2024 22:30:00

mati players Alineación oficial del equipo 'mati players' en el partido 5 - 0 Cataquita Manyun Alineación oficial del equipo 'Cataquita Manyun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mati players Alineación oficial del equipo 'mati players' en el partido 2 - 0 Cataquita Manyun Alineación oficial del equipo 'Cataquita Manyun' en el partido
Tiene bastante suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mati players

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Otávio Figueiroa va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Timon van Krimpen per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Nikola Tvrdelić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de players va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José María Gil progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del players va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Guilhem Gabard, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Otávio Figueiroa va incrementar l'avantatge de players amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El players ho intentava per la dreta per mitjà de Gerbaudo La Rosa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Cataquita Manyun

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cataquita van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kilian Hausner va sortir desviat a la dreta de la porteria.