Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735303344

Liga 735303344 Información oficial sobre el partido 735303344 en Hattrick

16.06.2024 22:30:00

Portuario F.C Alineación oficial del equipo 'Portuario F.C' en el partido 2 - 3 narkunfc Alineación oficial del equipo 'narkunfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Portuario F.C Alineación oficial del equipo 'Portuario F.C' en el partido 2 - 1 narkunfc Alineación oficial del equipo 'narkunfc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portuario F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Portuario sabia com jugar al contraatac, i al minut 15, Peter-Johannes Stammberger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Cezar Tehei va anar a parar al cap de Ermo Sarjomaa que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Portuario el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fabio Commisso va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

narkunfc

Goles Goles

  • 135 Minuto 30 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Jaume Alavedra va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 1. L'experiència és un grau!
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Jaume Alavedra va marcar el 2 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 170 Minuto 56 (Gol de falta): narkunfc va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Carmelo Carrica.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Carmelo Carrica va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Walerian Barszczewski va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fabio Commisso va fer una jugada per la banda esquerra, però Walerian Barszczewski va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Ronald Arnone al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stephen Bernard. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ronald Arnone al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.