Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735299813

Liga 735299813 Información oficial sobre el partido 735299813 en Hattrick

16.06.2024 13:00:00

Heverlee Heethoofden Alineación oficial del equipo 'Heverlee Heethoofden' en el partido 7 - 0 Real Rumst Alineación oficial del equipo 'Real Rumst' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Heverlee Heethoofden Alineación oficial del equipo 'Heverlee Heethoofden' en el partido 10 - 0 Real Rumst Alineación oficial del equipo 'Real Rumst' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heverlee Heethoofden

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Casimiro Di Pasquale va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Heverlee.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Heverlee va aconseguir el 2 - 0 quan Martin Holub va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Emad Awad va acabar en una passada genial cap al jugador de Heverlee Samuele D'Ursi, que va marcar el 3 - 0.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Samuele D'Ursi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Heverlee, Casimiro Di Pasquale, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Heverlee. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Casimiro Di Pasquale xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Aldo Carbonel de Heverlee va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Casimiro Di Pasquale va incrementar l'avantatge de Heverlee amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jean Musceleanu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Emad Awad gairebé va marcar per a Heverlee des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Real Rumst