Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735287713

Liga 735287713 Información oficial sobre el partido 735287713 en Hattrick

09.06.2024 13:00:00

Fc Kristy Alineación oficial del equipo 'Fc Kristy' en el partido 2 - 2 Royal Club Bafana Alineación oficial del equipo 'Royal Club Bafana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Kristy Alineación oficial del equipo 'Fc Kristy' en el partido 2 - 0 Royal Club Bafana Alineación oficial del equipo 'Royal Club Bafana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Kristy

Goles Goles

  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): Wibe Vachet va donar a Kristy un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Wibe Vachet. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Lado Škaper, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Royal Club Bafana

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 44 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Nikita Korablin marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Bodo Polier marqués l'empat. Al minut 61 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bafana Sędziwoj Florkiewicz quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Acácio Rodrigues Freire l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): David Monolo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Rinus Canipel de Bafana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nikita Korablin va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Mark de Vreede el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sędziwoj Florkiewicz de Bafana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.