Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735283511

Liga 735283511 Información oficial sobre el partido 735283511 en Hattrick

02.06.2024 13:00:00

BelcikaKartali Alineación oficial del equipo 'BelcikaKartali' en el partido 2 - 1 Bloembol1 Alineación oficial del equipo 'Bloembol1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BelcikaKartali Alineación oficial del equipo 'BelcikaKartali' en el partido 4 - 0 Bloembol1 Alineación oficial del equipo 'Bloembol1' en el partido
Tiene mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BelcikaKartali

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): BelcikaKartali s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Noah Bamps per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els seguidors del BelcikaKartali contenien la respiració mentre en Frodo Sadrabadi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Ahmed Baland quasi dona a BelcikaKartali l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Kamal Ben-Idir quasi marca en una jugada assajada de córner que Gaspard Frederix havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a BelcikaKartali per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Frodo Sadrabadi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Gaspard Frederix gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nassar Moubarraki va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jules Demeure de BelcikaKartali la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bloembol1

Goles Goles

  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 en Spencer Parkin va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Patrick van Scherpenzeel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Radosław Helak va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrick van Scherpenzeel.