Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735263244

Liga 735263244 Información oficial sobre el partido 735263244 en Hattrick

09.06.2024 13:00:00

FC Kabra Alineación oficial del equipo 'FC Kabra' en el partido 0 - 5 Trebelboys Alineación oficial del equipo 'Trebelboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Kabra Alineación oficial del equipo 'FC Kabra' en el partido 0 - 5 Trebelboys Alineación oficial del equipo 'Trebelboys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kabra

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Douwe Denis de Kabra va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gustave Wittens al minut 24 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Douwe Denis de Kabra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Trebelboys

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Trebelboys va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 25. Jean-Marie Ève va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Trebelboys va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Cédric Lopez, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Trebelboys va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Cédric Lopez.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aman Kanitkar de Trebelboys l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 61 de partit.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Trebelboys, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Cédric Lopez va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ayyoub Osati va enviar un xut des de 40 metres al minut 17, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jan-Anders Falmar al minut 60, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Aldair Felisberto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Neill Ingelse, però la pilota va topar amb el travesser.