Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735262857

Liga 735262857 Información oficial sobre el partido 735262857 en Hattrick

23.06.2024 13:00:00

Realbeco FC Alineación oficial del equipo 'Realbeco FC' en el partido 0 - 6 Berkane CF Alineación oficial del equipo 'Berkane CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Realbeco FC Alineación oficial del equipo 'Realbeco FC' en el partido 0 - 2 Berkane CF Alineación oficial del equipo 'Berkane CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Realbeco FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Realbeco va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Corneel Vantieghem va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nand Collette no va ser aprofitada per en Franklyn Troubleyn que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kees Verhaeghe va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Youssef Demonceau, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Thetman Jansen s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Berkane CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nikolay Minchev va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fabio Falzano va augmentar l'avantatge de Berkane a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Fabio Falzano va augmentar l'avantatge de Berkane a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Zacaries Simó va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 0 - 4 per a Berkane.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zacaries Simó de Berkane l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 68 de partit.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Berkane va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Wilfredo Casique va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mauro Di Luzio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Berkane van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fabio Falzano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Mauro Di Luzio va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Elijah Meire va estar atent i va desviar la pilota a córner.