Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735252937

Liga 735252937 Información oficial sobre el partido 735252937 en Hattrick

09.06.2024 13:00:00

FC Neerlinter Amateur Alineación oficial del equipo 'FC Neerlinter Amateur' en el partido 4 - 3 Fc Brugges 23 Alineación oficial del equipo 'Fc Brugges 23' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Neerlinter Amateur Alineación oficial del equipo 'FC Neerlinter Amateur' en el partido 3 - 5 Fc Brugges 23 Alineación oficial del equipo 'Fc Brugges 23' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,6 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Neerlinter Amateur

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Władysław Linka va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 41, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Neerlinter, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Neerlinter no perdien la fe, i al minut 70 del partit, Sidney Van den Perre va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Neerlinter una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fréderik Vermersch, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 80.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Corria el minut 82 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Elonga Rombouts, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): El Neerlinter se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 35, en Steve Van Ginderen va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Neerlinter va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 40 que Manuel Peham no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Diony De Winter quasi empata el partit per a Neerlinter, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Fc Brugges 23

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Danny Boulton donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Valeriy Skovorodnikov de Brugges l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 24 de partit.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Srđan Opačić va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Danny Boulton de Brugges va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Niila Kastepohja després que el jugador de Brugges li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.