Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735250800

Liga 735250800 Información oficial sobre el partido 735250800 en Hattrick

25.08.2024 13:00:00

Onder nieuw beheer Alineación oficial del equipo 'Onder nieuw beheer' en el partido 6 - 5 De championss Alineación oficial del equipo 'De championss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Onder nieuw beheer Alineación oficial del equipo 'Onder nieuw beheer' en el partido 2 - 8 De championss Alineación oficial del equipo 'De championss' en el partido
Tiene mucha potra 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onder nieuw beheer

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Bobby Beaufort va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Broer Wylleman va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. beheer posava el marcador 1 a 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): beheer va augmentar la diferència quan Ruurd Delmotte no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Ad Bouttelisier va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de beheer va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nand Pinket progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Saïd Bammou rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Bernd Viaene, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 5 - 2 a l'estadi!
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nand Pinket de beheer aconseguir un gol al minut 88 que posava per davant els locals: 6 - 5.

De championss

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, championss seguien lluitant fins al final. Al minut 40, fruit d'aquests esforços, Olivier Minel va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 63 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Doerk Hosp.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors de championss no defallien en cap moment. Producte d'això, en Walter Fiesoletti va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 3.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del championss van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vincenzo Sgrosso va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 4 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 en Walter Fiesoletti va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 13, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bobby Beaufort va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Angel Batakliev des de l'esquerra.