Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735243697

Liga 735243697 Información oficial sobre el partido 735243697 en Hattrick

09.06.2024 13:00:00

1.FC Khan Alineación oficial del equipo '1.FC Khan' en el partido 3 - 1 Proxie Alineación oficial del equipo 'Proxie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1.FC Khan Alineación oficial del equipo '1.FC Khan' en el partido 2 - 1 Proxie Alineación oficial del equipo 'Proxie' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Khan

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Bəxtiyar Əliyev s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luka Allard, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de 1.FC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Natalino 'Panther A' Pepè.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): En Natalino 'Panther A' Pepè va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 6, però el porter visitant Aldo Meli el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Jannes Horn va estar a punt d'empatar per a 1.FC quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aldo Meli va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Bəxtiyar Əliyev de 1.FC va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.

Proxie

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Mu'tasim Karimi va posar els visitants Proxie per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kael Wagner que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Piergiuseppe Chiarani hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mauro Gudar havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mu'tasim Karimi de Proxie va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Proxie creava perill des de la dreta al minut 71, però en Ákos Vass, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mauro Gudar desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mauro Gudar va rematar amb l'empenya exterior desviat.