Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735238489

Liga 735238489 Información oficial sobre el partido 735238489 en Hattrick

09.06.2024 13:00:00

KFC Grobbendonk Alineación oficial del equipo 'KFC Grobbendonk' en el partido 1 - 3 TWOTOTANGO Alineación oficial del equipo 'TWOTOTANGO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KFC Grobbendonk Alineación oficial del equipo 'KFC Grobbendonk' en el partido 0 - 1 TWOTOTANGO Alineación oficial del equipo 'TWOTOTANGO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KFC Grobbendonk

Goles Goles

  • 104 Minuto 49 (Gol de penalti): Grobbendonk aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Joery De Ruyck al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Grobbendonk van sortir al contraatac al minut 44, però Ünsal Kafa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

TWOTOTANGO

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts, Ezequiel Gutierrez va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Willie Chaner va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de TWOTOTANGO, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Willie Chaner va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Willie Chaner al minut 11 semblava entrar, però András Károlyi va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Felix Malempré va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Blažo Bracanović, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Miquel Levin es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ezequiel Gutierrez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mieczysław Skawiński de TWOTOTANGO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.