Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735236816

Liga 735236816 Información oficial sobre el partido 735236816 en Hattrick

23.06.2024 13:00:00

Fc Kuitkramp Alineación oficial del equipo 'Fc Kuitkramp' en el partido 4 - 2 Les Poneys Paillettes Alineación oficial del equipo 'Les Poneys Paillettes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Kuitkramp Alineación oficial del equipo 'Fc Kuitkramp' en el partido 2 - 0 Les Poneys Paillettes Alineación oficial del equipo 'Les Poneys Paillettes' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Kuitkramp

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, François Dijoux va pentinar un córner cap al segon pal que Jens-Thomas Eberl va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Kuitkramp s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Rudolf Etzensberger per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 els aficionats van embogir quan en Jens-Thomas Eberl va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Kuitkramp.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Kuitkramp va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hilko Nijssen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Kuitkramp Valentín Maceda quasi va assolir l'empat al minut 8 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Kuitkramp va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Valentín Maceda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Kuitkramp ho intentava per la dreta per mitjà de Jens-Thomas Eberl, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Les Poneys Paillettes

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Anzelm Brzezinka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 160 Minuto 36 (Gol de falta): L'entrenador de Les Poneys es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Kari Ihainen era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Les Poneys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hilary Kalus, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Les Poneys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paul Hoskens, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Les Poneys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paul Hoskens va sortir per sobre el travesser.