Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JITOS BEASTS (779101) - Zanarkand Abe's (437705) » 73523502: T17/J7/VIII

Liga 73523502 Información oficial sobre el partido 73523502 en Hattrick

10.06.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / VIII.697 (54498)

Fiesteros C.F Alineación oficial del equipo 'Fiesteros C.F' en el partido 0 - 1 DR.GRANUDO Alineación oficial del equipo 'DR.GRANUDO' en el partido
0 - 1 Florian Kosmala (44')
Fiesteros C.F Alineación oficial del equipo 'Fiesteros C.F' en el partido 0 - 1 DR.GRANUDO Alineación oficial del equipo 'DR.GRANUDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fiesteros C.F Alineación oficial del equipo 'Fiesteros C.F' en el partido 1 - 0 DR.GRANUDO Alineación oficial del equipo 'DR.GRANUDO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiesteros C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Erik Riskvist va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erik Riskvist de Fiesteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DR.GRANUDO

Goles Goles

  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): Quan passaven 44 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del DR.GRANUDO. En Florian Kosmala va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DR.GRANUDO, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Ivo Billionnet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Florian Kosmala, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kornelius Lauter va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Andreas Dale rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): DR.GRANUDO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Kornelius Lauter des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ezra Cohen de DR.GRANUDO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Andreas Dale de DR.GRANUDO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Ezra Cohen de DR.GRANUDO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ignacio Roiz, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.