Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735234126

Liga 735234126 Información oficial sobre el partido 735234126 en Hattrick

16.06.2024 13:00:00

Thilesna SV Alineación oficial del equipo 'Thilesna SV' en el partido 2 - 0 vw gerheide Alineación oficial del equipo 'vw gerheide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thilesna SV Alineación oficial del equipo 'Thilesna SV' en el partido 2 - 0 vw gerheide Alineación oficial del equipo 'vw gerheide' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thilesna SV

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TSV contenien la respiració mentre en Côme Burkhardt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 una excel·lent centrada de Denzel Reck va arribar a Willfried Güllstein, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Filipe Rits gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Timon Arpels va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Willfried Güllstein de TSV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

vw gerheide

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del gerheide sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dieguinho Friedrich, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): gerheide van sortir al contraatac al minut 44, però Gaëtan Bergès va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 44 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Cornelius Ripperda amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Habib M'pamy de gerheide va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.