Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735231052

Liga 735231052 Información oficial sobre el partido 735231052 en Hattrick

23.06.2024 13:00:00

Beerschaat Alineación oficial del equipo 'Beerschaat' en el partido 3 - 0 Ramskapelle United Alineación oficial del equipo 'Ramskapelle United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Beerschaat Alineación oficial del equipo 'Beerschaat' en el partido 3 - 0 Ramskapelle United Alineación oficial del equipo 'Ramskapelle United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beerschaat

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Beerschaat, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Jan 'Loverboy' Charlier per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Beerschaat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jan 'Loverboy' Charlier progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Beerschaat va aconseguir el 3 - 0 quan Nikanor Sinko va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Beerschaat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Vecihi Korkmaz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Renátó Eszterhás va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Beerschaat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Federico Gerosa al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Job Ohldahl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vecihi Korkmaz de Beerschaat es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ramskapelle United

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): El United va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Qharuru Azocar la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de United van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Percy Lerminiaux va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Enrico Cuciniello, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Larrun Jutglà no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Adão Sardeira va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 73, i va passar la pilota a Larrun Jutglà, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gero Focketyn, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Larrun Jutglà va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Enrico Cuciniello.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Larrun Jutglà completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.