Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735224499

Liga 735224499 Información oficial sobre el partido 735224499 en Hattrick

23.06.2024 13:00:00

FC ex-lierde Alineación oficial del equipo 'FC ex-lierde' en el partido 1 - 1 RSC Pride of St-Juliens Alineación oficial del equipo 'RSC Pride of St-Juliens ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC ex-lierde Alineación oficial del equipo 'FC ex-lierde' en el partido 1 - 2 RSC Pride of St-Juliens Alineación oficial del equipo 'RSC Pride of St-Juliens ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ex-lierde

Goles Goles

  • 187 Minuto 15 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del ex-lierde va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Yiorgos Vassilarakos en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): El ex-lierde se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 10, en Andrei Ion va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kevin Collet de ex-lierde amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RSC Pride of St-Juliens

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 18 minuts Kevin Kis va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Hans-Olov Torkvist va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Hans-Olov Torkvist quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Hans-Olov Torkvist va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 76, quan en Ronny Suikki va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Augusto Fonseca Santos de St-Juliens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Dara Ann de St-Juliens va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.