Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735180264

Liga 735180264 Información oficial sobre el partido 735180264 en Hattrick

23.06.2024 10:30:00

Sęsej Łobzów Alineación oficial del equipo 'Sęsej Łobzów' en el partido 3 - 2 Wisła Kraków S.A TS Alineación oficial del equipo 'Wisła Kraków S.A TS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sęsej Łobzów Alineación oficial del equipo 'Sęsej Łobzów' en el partido 2 - 2 Wisła Kraków S.A TS Alineación oficial del equipo 'Wisła Kraków S.A TS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,1 % 51,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sęsej Łobzów

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 39. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jędrzej Gmiterek va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Łobzów, atacant per l'esquerra al minut 57, va aprofitar el magnífic llançament de Marcin Marut per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Łobzów va augmentar la diferència quan Ariel Szymanik no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcin Marut va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Patryk Gorzel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Radosław Olech de Łobzów va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Wisła Kraków S.A TS

Goles Goles

  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Edmund Karpacz de Kraków va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Kraków van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 89 quan Maciej Paluszewski sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Czesław Greszta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Czesław Greszta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrzej Xiężopolski va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tadeusz Bacik.