Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735172905

Liga 735172905 Información oficial sobre el partido 735172905 en Hattrick

09.06.2024 09:30:00

FC Ultraboe Alineación oficial del equipo 'FC Ultraboe' en el partido 3 - 0 FK Viola Krems Alineación oficial del equipo 'FK Viola Krems' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Ultraboe Alineación oficial del equipo 'FC Ultraboe' en el partido 1 - 1 FK Viola Krems Alineación oficial del equipo 'FK Viola Krems' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,1 % 24,2 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ultraboe

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ultraboe va ser Oliver Wiesner.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 59 minuts, Tobias Raab va superar per velocitat Stefan Böhm per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Zoran Šoštar va augmentar l'avantatge de Ultraboe a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Oliver Wiesner, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Tobias Raab una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Felix Gasser va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Manhart de Ultraboe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tobias Raab de Ultraboe es va guanyar la targeta groga merescudament.

FK Viola Krems

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Lauer va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gerhard Gabriel va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 34 de joc.