Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735166420

Liga 735166420 Información oficial sobre el partido 735166420 en Hattrick

07.07.2024 10:30:00

HarmOniaBielakia Alineación oficial del equipo 'HarmOniaBielakia' en el partido 3 - 1 FC Sztywno Alineación oficial del equipo 'FC Sztywno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HarmOniaBielakia Alineación oficial del equipo 'HarmOniaBielakia' en el partido 2 - 1 FC Sztywno Alineación oficial del equipo 'FC Sztywno' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HarmOniaBielakia

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 del partit, el jugador Paweł Gorczowski de HarmOniaBielakia va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Michał Janczarski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, HarmOniaBielakia es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Oskar Czyrnek va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Cyprian Hałaburda va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Oskar Czyrnek de HarmOniaBielakia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): HarmOniaBielakia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Radosław Mirocha va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Olaf Proniewski gairebé va marcar per a HarmOniaBielakia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Sztywno

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Otton Rynkiewicz arribés a peus de Joachim Płonka, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Sztywno el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Stanisław Szczygłowski va entorpir al marcador d'en Anatol Trzciński per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Racibor Hut de Sztywno, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Waldemar Ircha de Sztywno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.