Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735166405

Liga 735166405 Información oficial sobre el partido 735166405 en Hattrick

16.06.2024 10:30:00

Heynau Alineación oficial del equipo 'Heynau' en el partido 2 - 1 HarmOniaBielakia Alineación oficial del equipo 'HarmOniaBielakia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Heynau Alineación oficial del equipo 'Heynau' en el partido 3 - 1 HarmOniaBielakia Alineación oficial del equipo 'HarmOniaBielakia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heynau

Goles Goles

  • 114 Minuto 51 (Gol de penalti): Heynau va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Marcin Gałaj, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Corria el minut 64 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jakub Pięta, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 el Heynau va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ireneusz Ruśniok no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Marcin Gałaj va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Heynau.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Marek Kopczyński es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Zygmunt Jagła de Heynau va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

HarmOniaBielakia

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Kasjan Mrotek que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Michał Janczarski després de 12 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adam Jelczak va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Cyprian Hałaburda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Kasjan Mrotek va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): HarmOniaBielakia van sortir al contraatac amb encert al minut 74, però Władysław Bobek no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.