Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735164136

Liga 735164136 Información oficial sobre el partido 735164136 en Hattrick

16.06.2024 10:30:00

F.C. Real Zielona Góra Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Zielona Góra' en el partido 1 - 3 KP NAPRZÓD LIPINY Alineación oficial del equipo 'KP NAPRZÓD LIPINY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Real Zielona Góra Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Zielona Góra' en el partido 0 - 5 KP NAPRZÓD LIPINY Alineación oficial del equipo 'KP NAPRZÓD LIPINY' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Real Zielona Góra

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Zielona s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Szymon Siekierka per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sieciech Klukowski va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Roman Krasowski, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Bernard Grzywacz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 79 minuts de joc, Szymon Siekierka semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

KP NAPRZÓD LIPINY

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Andrii Matyukhin que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mirosław Chwastowski va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kamil Daszkiewicz va augmentar l'avantatge de NAPRZÓD a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Giuseppe Di Tria va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Evangelino Carpio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mirosław Chwastowski. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Andrii Matyukhin de NAPRZÓD va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de NAPRZÓD la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.