Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gumidoan (772302) - TiBuRoN_TeaM (799386) » 73514154: T17/J13/VIII

Liga 73514154 Información oficial sobre el partido 73514154 en Hattrick

22.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / VIII.674 (54475)

Tiko F. C. Alineación oficial del equipo 'Tiko F. C.' en el partido 2 - 0 ViniVideVicius Alineación oficial del equipo 'ViniVideVicius ' en el partido
Denis Bordonado (7') 1 - 0
Eduardo Martins (25') 2 - 0
Tiko F. C. Alineación oficial del equipo 'Tiko F. C.' en el partido 2 - 0 ViniVideVicius Alineación oficial del equipo 'ViniVideVicius ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tiko F. C. Alineación oficial del equipo 'Tiko F. C.' en el partido 1 - 1 ViniVideVicius Alineación oficial del equipo 'ViniVideVicius ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiko F. C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Denis Bordonado, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tiko es posava per davant!
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Tiko va aconseguir el 2 - 0 quan Eduardo Martins va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Rangsan Chaibadarn es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Rangsan Chaibadarn va deixar a Dik Eggers assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Bertran.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 8 va fer que Alfredo Agostinho de Tiko hagués d'abandonar el terreny de joc. Eduardo Martins va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Tiko puguin veure en Santiago Domínguez jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Eddy Smulowicz el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

ViniVideVicius

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Samuel de la Cuesta Blasco va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ViniVideVicius va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Walter Zeren, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ViniVideVicius va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ernst Hval, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel de la Cuesta Blasco de ViniVideVicius es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Bernabé López va sortir coix del terreny de joc, substituït per Asier Herranz. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.