Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCRelampago (796735) - fapteros team (800423) » 73511570: T17/J14/VIII

Liga 73511570 Información oficial sobre el partido 73511570 en Hattrick

29.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VIII.662 (54463)

Guadiana Alineación oficial del equipo 'Guadiana' en el partido 2 - 1 newway cocker.krac Alineación oficial del equipo 'newway cocker.krac' en el partido
Segismundo Pallares Porta (18') 1 - 0
1 - 1 Mauro Raventós (70')
Ignacio Parrilla (85') 2 - 1
Guadiana Alineación oficial del equipo 'Guadiana' en el partido 2 - 1 newway cocker.krac Alineación oficial del equipo 'newway cocker.krac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Guadiana Alineación oficial del equipo 'Guadiana' en el partido 2 - 3 newway cocker.krac Alineación oficial del equipo 'newway cocker.krac' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 73,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadiana

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Guadiana va agafar avantatge al minut 18 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Segismundo Pallares Porta fent així el 1 - 0.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Abel Cabello entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Guadiana, un peu providencial d'en Ignacio Parrilla va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Galván Mengual gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Arenas Arnal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Antón Lázaro gairebé va marcar per a Guadiana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 38 minuts de joc, Antón Lázaro semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Antón Lázaro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Barberà, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

newway cocker.krac

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 en Mauro Raventós va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Llatas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El cocker.krac creava perill des de la dreta al minut 39, però en David Mut, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Artemio Muñoz desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 90 (Lesión (no subst.)): Quan Ivan Liberge va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 90, cocker.krac sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.