Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCRelampago (796735) - FC Litos (309371) » 73511555: T17/J10/VIII

Liga 73511555 Información oficial sobre el partido 73511555 en Hattrick

01.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VIII.662 (54463)

Guadiana Alineación oficial del equipo 'Guadiana' en el partido 2 - 1 C.F. AGRiviera Alineación oficial del equipo 'C.F. AGRiviera' en el partido
Segismundo Pallares Porta (37') 1 - 0
Marcel Reche (49') 2 - 0
2 - 1 José María Domínguez (87')
Guadiana Alineación oficial del equipo 'Guadiana' en el partido 2 - 1 C.F. AGRiviera Alineación oficial del equipo 'C.F. AGRiviera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guadiana Alineación oficial del equipo 'Guadiana' en el partido 2 - 0 C.F. AGRiviera Alineación oficial del equipo 'C.F. AGRiviera' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadiana

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Segismundo Pallares Porta ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Guadiana es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Guadiana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcel Reche va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Horst Kroll es va comportar com un juvenil al minut 13 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Óscar Barberà va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 26, però el porter visitant Pietro Castaldi el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Óscar Barberà va sortir molt desviat al minut 43.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, César Bañales gairebé va marcar per a Guadiana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Óscar Barberà de Guadiana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Segismundo Pallares Porta de Guadiana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Yaron Bachar de Guadiana va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dalmiro Baños va prendre el seu rol al minut 35.

C.F. AGRiviera

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, AGRiviera seguien lluitant fins al final. Al minut 87, fruit d'aquests esforços, José María Domínguez va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El AGRiviera va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mario Tacchi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto D'Andrea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Casas.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Roberto D'Andrea va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gonçal Martínez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José María Domínguez.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Júlio Franco ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.