Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Kirby CF (777418) - torres de montes (772749) » 73511536: T17/J5/VIII

Liga 73511536 Información oficial sobre el partido 73511536 en Hattrick

27.05.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VIII.662 (54463)

CHIAPAS BALOMPIE Alineación oficial del equipo 'CHIAPAS BALOMPIE' en el partido 1 - 1 UE.Avià Alineación oficial del equipo 'UE.Avià' en el partido
0 - 1 Juan García (26')
Nicola Arcontizzi (79') 1 - 1
CHIAPAS BALOMPIE Alineación oficial del equipo 'CHIAPAS BALOMPIE' en el partido 1 - 1 UE.Avià Alineación oficial del equipo 'UE.Avià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHIAPAS BALOMPIE Alineación oficial del equipo 'CHIAPAS BALOMPIE' en el partido 4 - 0 UE.Avià Alineación oficial del equipo 'UE.Avià' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHIAPAS BALOMPIE

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Nicola Arcontizzi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): BALOMPIE va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Guillem Caparrós va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El BALOMPIE va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en José Ángel Canabal la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Carlos Reinares de BALOMPIE va intentar batre la porteria rival al minut 58 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): BALOMPIE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Rafael Abaurrea de BALOMPIE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Baltasar Quintero de BALOMPIE va abandonar el terreny de joc després de 10 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Abaurrea va entrar en el seu lloc.

UE.Avià

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Hug Aragonès entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al UE.Avià, un peu providencial d'en Juan García va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): UE.Avià van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Hug Aragonès va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Mario Sánchez Ignacio de UE.Avià va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wouterus ten Hove de UE.Avià va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ceandro Valerón de UE.Avià es va guanyar la targeta groga merescudament.