Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735107022

Liga 735107022 Información oficial sobre el partido 735107022 en Hattrick

01.09.2024 10:30:00

statyści Alineación oficial del equipo 'statyści' en el partido 0 - 3 FC Zegrze Alineación oficial del equipo 'FC Zegrze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
statyści Alineación oficial del equipo 'statyści' en el partido 1 - 1 FC Zegrze Alineación oficial del equipo 'FC Zegrze' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

statyści

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de statyści, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Mateusz Lukaszczyk va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jakub Kurasiński de statyści amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Zegrze

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Zegrze el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antoni Mesjasz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Antoni Mesjasz va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Otto Jakimiuk va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Zegrze i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Aurelian Posiadała va entorpir al marcador d'en Leszek Gulczyński per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Teodor Rybakowski de Zegrze va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marceli Woźniak de Zegrze es va guanyar la targeta groga merescudament.