Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735099403

Liga 735099403 Información oficial sobre el partido 735099403 en Hattrick

09.06.2024 09:30:00

fk-crveni_orlovi Alineación oficial del equipo 'fk-crveni_orlovi' en el partido 0 - 0 JDG Maigen 05 Alineación oficial del equipo 'JDG Maigen 05' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fk-crveni_orlovi Alineación oficial del equipo 'fk-crveni_orlovi' en el partido 3 - 1 JDG Maigen 05 Alineación oficial del equipo 'JDG Maigen 05' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fk-crveni_orlovi

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): fk-crveni_orlovi va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Stefan Hinterberger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): fk-crveni_orlovi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Ilija Varga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

JDG Maigen 05

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bobo Vukmirica va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Daniel Husty va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paul Schüchner va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Jürgen Puntigam, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Paul Schüchner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniel Steiner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Daniel Steiner va estar a punt de posar per davant a Maigen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paul Schüchner va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maigen que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jakob Bayer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andreas Schmid.