Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735098901

Liga 735098901 Información oficial sobre el partido 735098901 en Hattrick

16.06.2024 09:30:00

fc miesenbach Alineación oficial del equipo 'fc miesenbach' en el partido 2 - 3 Pollux FC Alineación oficial del equipo 'Pollux FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fc miesenbach Alineación oficial del equipo 'fc miesenbach' en el partido 2 - 3 Pollux FC Alineación oficial del equipo 'Pollux FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,0 % 49,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc miesenbach

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Una falta al minut 25 va provocar un lliure directe. Nunzius Holderbaum el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passava el minut 71 del matx, quan l'atent Nunzius Holderbaum va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Nunzius Holderbaum quasi dona a miesenbach l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Filipe Spetler quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Gustaw Bojek va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de miesenbach.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gustaw Bojek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 73 en Stefano Pezzoni ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Filipe Spetler el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nunzius Holderbaum de miesenbach es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

Pollux FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Daniel Mcmahon va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb 59 minuts jugats, Yiorgos Kapotas de Pollux va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a Pollux l'avantatge per 1 - 3. Josef Yilmaz en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 50, quan en Daniel Mcmahon va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Mcmahon, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.