Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735095501

Liga 735095501 Información oficial sobre el partido 735095501 en Hattrick

21.07.2024 10:30:00

Praga Warszawa Alineación oficial del equipo 'Praga Warszawa' en el partido 1 - 4 PGE FKS Stal Mielec Alineación oficial del equipo 'PGE FKS Stal Mielec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Praga Warszawa Alineación oficial del equipo 'Praga Warszawa' en el partido 2 - 1 PGE FKS Stal Mielec Alineación oficial del equipo 'PGE FKS Stal Mielec' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,3 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Praga Warszawa

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El Warszawa no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Florian Grzempowski es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Maciej Liwiński va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

PGE FKS Stal Mielec

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Norberto Antonio Coudanes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Mielec l'avantatge per 0 - 2. Ursyn Grabowski en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Mujibur Aziz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Aurelian Monica de Mielec va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Mielec van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Norberto Antonio Coudanes des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Mielec, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jan Świdwa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Jan Świdwa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giocondo Berardengo de Mielec es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.