Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735090756

Liga 735090756 Información oficial sobre el partido 735090756 en Hattrick

09.06.2024 09:30:00

Boca di Oliveira Alineación oficial del equipo 'Boca di Oliveira' en el partido 1 - 7 SK Helberg 05 Alineación oficial del equipo 'SK Helberg 05' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Boca di Oliveira Alineación oficial del equipo 'Boca di Oliveira' en el partido 0 - 6 SK Helberg 05 Alineación oficial del equipo 'SK Helberg 05' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boca di Oliveira

Goles Goles

  • 109 Minuto 51 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Slavko Ðukanović va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Errupin Niminoarena va aprofitar el regal, anotant el 0 - 3.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Oliveira va aconseguir el 1 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què Stefan Leitner, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ladislaus Hartmann que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Bartl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ladislaus Hartmann de Oliveira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SK Helberg 05

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Davide Hellener donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, Helberg va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Errupin Niminoarena.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rian den Harder de Helberg l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 77 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tarkhan Papinashvili va augmentar l'avantatge de Helberg a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Helberg va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Tarkhan Papinashvili va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Oronzo Marassi va ser l'anotador del 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, el Helberg va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ariel Parkitna s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Oronzo Marassi al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Errupin Niminoarena.