Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735082431

Liga 735082431 Información oficial sobre el partido 735082431 en Hattrick

01.09.2024 09:30:00

ASK Dynamo Stammersdorf Alineación oficial del equipo 'ASK Dynamo Stammersdorf' en el partido 5 - 2 SK Rapid Wien Futbool Alineación oficial del equipo 'SK Rapid Wien Futbool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASK Dynamo Stammersdorf Alineación oficial del equipo 'ASK Dynamo Stammersdorf' en el partido 2 - 1 SK Rapid Wien Futbool Alineación oficial del equipo 'SK Rapid Wien Futbool' en el partido
Tiene bastante suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,6 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASK Dynamo Stammersdorf

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Stammersdorf van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hannes Hus va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Dieter Koch és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Werner Frick perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Stammersdorf va aconseguir el 3 - 0 quan Armin Schneider va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 135 Minuto 51 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Dieter Koch va marcar el 4 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Stammersdorf va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Werner Frick des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Stammersdorf va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stanislaus Stöckl, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Dieter Koch es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): En Armin Schneider va llançar un penal al minut 80. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanislaus Stöckl de Stammersdorf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SK Rapid Wien Futbool

Goles Goles

  • 153 Minuto 49 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Futbool seguien lluitant fins al final. Al minut 49, fruit d'aquests esforços, Andreas Unger va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Christoph Donath va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Futbool va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Christoph Donath va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Balthasar Pfeiler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Futbool van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andreas Unger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Futbool va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ferdinand Hirnschrodt es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andreas Unger de Futbool va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.