Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735077546

Liga 735077546 Información oficial sobre el partido 735077546 en Hattrick

23.06.2024 10:30:00

AKP Zabrze Alineación oficial del equipo 'AKP Zabrze' en el partido 1 - 2 KP Zandka Alineación oficial del equipo 'KP Zandka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AKP Zabrze Alineación oficial del equipo 'AKP Zabrze' en el partido 3 - 2 KP Zandka Alineación oficial del equipo 'KP Zandka' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,4 % 22,2 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKP Zabrze

Goles Goles

  • 120 Minuto 58 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 58, indicava inequívocament que en Cyryl Puszka va saber trobar la xarxa rival. Zabrze desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Grzegorz Semczyszyn va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Wojciech Trytek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Grzegorz Semczyszyn va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 el Zabrze va posar setge sobre la defensa central visitant però en Wojciech Kobyłecki no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Grzegorz Semczyszyn va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grzegorz Semczyszyn de Zabrze la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KP Zandka

Goles Goles

  • 164 Minuto 62 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Marek Romański marqués l'empat. Al minut 62 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 64, en Romuald Cichon la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Mieczysław Szmigielski que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mirosław Dziurkowski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 11 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mieczysław Szmigielski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zandka que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Romuald Cichon, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Romuald Cichon va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mirosław Dziurkowski després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nikifor Kukowski va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Karol Litka va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.