Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735076102

Liga 735076102 Información oficial sobre el partido 735076102 en Hattrick

16.06.2024 10:30:00

Varsovia City Alineación oficial del equipo 'Varsovia City' en el partido 0 - 1 DSPN FC Alineación oficial del equipo 'DSPN FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Varsovia City Alineación oficial del equipo 'Varsovia City' en el partido 1 - 2 DSPN FC Alineación oficial del equipo 'DSPN FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,5 % 58,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varsovia City

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 5 (Ocasión evento especial): Tomasz Kosiec va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 5, però no s'esperava que en Marek Michlewicz, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Al minut 9, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El Varsovia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Arkadiusz Srogi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paweł Dyśko de Varsovia es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

DSPN FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador de DSPN Eric Saura va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 63 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Al minut 14 de partit, Ireneusz Jachowski de DSPN va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Eric Saura quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Orest Stelmachowski, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el DSPN sortien al contraatac. La falta llançada per Ireneusz Jachowski va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Szabolcs Kisistók de DSPN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.