Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735074085

Liga 735074085 Información oficial sobre el partido 735074085 en Hattrick

23.06.2024 09:30:00

Rote Löwen Alineación oficial del equipo 'Rote Löwen' en el partido 2 - 3 Das wort Zum sonntag Alineación oficial del equipo 'Das wort Zum sonntag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rote Löwen Alineación oficial del equipo 'Rote Löwen' en el partido 1 - 4 Das wort Zum sonntag Alineación oficial del equipo 'Das wort Zum sonntag' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rote Löwen

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Després de 63 minuts de partit, Wolfgang Reisner igualava per Löwen en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Löwen va reduir el marcador al minut 84 a 2 - 3 quan Marko Taferner va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wolfgang Reisner va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Bonifaz Fett va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Das wort Zum sonntag

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): sonntag agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adexe Mila Fuentes amb mestria.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, sonntag es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Adri Verlaan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Oskar Bernhard de sonntag l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): El sonntag va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 13 amb un llançament de falta perillós. En Oskar Bernhard però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): sonntag va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mathias Brandstetter va desviar el xut final de Simon Canossa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): sonntag va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Herbert Stifter va quedar-se sol davant el porter Mathias Brandstetter, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Adri Verlaan després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mathias Brandstetter va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Simon Canossa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adexe Mila Fuentes de sonntag amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.