Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735066891

Liga 735066891 Información oficial sobre el partido 735066891 en Hattrick

01.09.2024 09:00:00

Diablotur Alineación oficial del equipo 'Diablotur' en el partido 1 - 1 KS Polonez Warszawa Alineación oficial del equipo 'KS Polonez Warszawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Diablotur Alineación oficial del equipo 'Diablotur' en el partido 1 - 1 KS Polonez Warszawa Alineación oficial del equipo 'KS Polonez Warszawa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diablotur

Goles Goles

  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): Diablotur va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Mikko Ilkka, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Diablotur, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Dariusz Wanke va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Dariusz Wanke va poder marcar per a Diablotur en un servei de cantonada picat per en Mikko Ilkka quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Diablotur va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Edmond Losch va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmond Losch.

KS Polonez Warszawa

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Polonez va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Janusz Rynkar va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Polonez quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dragan Angelov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Henry Martel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gerwin Beran-Lyde, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.