Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735062196

Liga 735062196 Información oficial sobre el partido 735062196 en Hattrick

01.09.2024 09:00:00

Rososzka Alineación oficial del equipo 'Rososzka' en el partido 0 - 2 Magik Mięta Team Kościan Alineación oficial del equipo 'Magik Mięta Team Kościan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rososzka Alineación oficial del equipo 'Rososzka' en el partido 1 - 1 Magik Mięta Team Kościan Alineación oficial del equipo 'Magik Mięta Team Kościan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,5 % 16,2 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rososzka

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan Yiorgos Sampatakis des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sampurno Meliala no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Riccardo De Silvestri de Rososzka es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 75, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Magik Mięta Team Kościan

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, el Miętowi ! va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 晁 (Chao) 崇弘 (Chonghong), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Rudolf Stiller va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Miętowi !, Henryk Gębarowski va fallar un penal al minut 36, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Leonid Suyazov de Miętowi ! va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Herbert Krepek que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22, Miikka Väisänen de Miętowi ! va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.