Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735061759

Liga 735061759 Información oficial sobre el partido 735061759 en Hattrick

16.06.2024 09:00:00

KS Zamosc Alineación oficial del equipo 'KS Zamosc' en el partido 2 - 4 FCMatrix Alineación oficial del equipo 'FCMatrix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KS Zamosc Alineación oficial del equipo 'KS Zamosc' en el partido 0 - 5 FCMatrix Alineación oficial del equipo 'FCMatrix' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Zamosc

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de KS Hetman. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Tim Voetter xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El KS Hetman no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Alejandro Torres Fink es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jesús Galleguillos s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

FCMatrix

Goles Goles

  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Przemysław Gadzała marqués l'empat. Al minut 28 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paweł Malus que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a FCMatrix.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Grzegorz Bochniak va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 1 - 3 per a FCMatrix.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Arkadiusz Grot des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Zbigniew Jędrusiak? Un error clamorós seu va donar a Alejandro Torres Fink una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 26, en un 1 contra 1 amb el porter, però Henryk Duszny va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Henryk Sadziński des de l'esquerra.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Jarosław Mrzygłód va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Henryk Duszny va estar atent i va desviar la pilota a córner.