Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735057702

Liga 735057702 Información oficial sobre el partido 735057702 en Hattrick

11.08.2024 09:00:00

Lużyczanka Alineación oficial del equipo 'Lużyczanka' en el partido 1 - 0 FC Slums Attack Alineación oficial del equipo 'FC Slums Attack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lużyczanka Alineación oficial del equipo 'Lużyczanka' en el partido 4 - 1 FC Slums Attack Alineación oficial del equipo 'FC Slums Attack' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lużyczanka

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Lużyczanka va ser Saksin Taweesuk.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Buster Gilday va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lużyczanka.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Lużyczanka va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Angelo Rijnberk en un 1 contra 1 amb el porter Andrei Petreacă, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Alfredo Marco Pandori va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Manhardt Sauerbier, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Lużyczanka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Angelo Rijnberk ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Angelo Rijnberk va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

FC Slums Attack

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Tobias Vanmaele que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Attack va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lech Franielczyk, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Lech Franielczyk va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gabriel Bodlák va fer una jugada per la banda esquerra, però Latvis Bekers va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Bodlák.