Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735053642

Liga 735053642 Información oficial sobre el partido 735053642 en Hattrick

23.06.2024 09:00:00

FC Szpilka Alineación oficial del equipo 'FC Szpilka' en el partido 3 - 0 Marcovia Oszmiana Alineación oficial del equipo 'Marcovia Oszmiana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Szpilka Alineación oficial del equipo 'FC Szpilka' en el partido 2 - 0 Marcovia Oszmiana Alineación oficial del equipo 'Marcovia Oszmiana' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Szpilka

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Allesandro Kooper al minut 6, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Szpilka i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ernest Gniatkowski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Allesandro Kooper va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 28 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Allesandro Kooper va llançar un penal al minut 32. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 遼平 (Ryohei) 小室 (Komuro) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 遼平 (Ryohei) 小室 (Komuro) de Szpilka va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 遼平 (Ryohei) 小室 (Komuro) de Szpilka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janusz Roślik de Szpilka es va guanyar la targeta groga merescudament.

Marcovia Oszmiana

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Marcovia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Przybymir Brodala va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Marcovia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Zvonko Porga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wiktorian Antolik de Marcovia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.