Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735046747

Liga 735046747 Información oficial sobre el partido 735046747 en Hattrick

09.06.2024 09:00:00

KapecTeam Alineación oficial del equipo 'KapecTeam' en el partido 0 - 3 NADZIEJA . Alineación oficial del equipo 'NADZIEJA .' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KapecTeam Alineación oficial del equipo 'KapecTeam' en el partido 0 - 5 NADZIEJA . Alineación oficial del equipo 'NADZIEJA .' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KapecTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el KapecTeam va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dawid Gżegżółka no va estar gens encertat.

NADZIEJA .

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 19, quan Heinz-Herbert Bernhuber va posar els visitants NADZIEJA per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Hubert Grzelczyk va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Wiktor Ebel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Paulus Vanderslagmolen va entorpir al marcador d'en Răzvan Apetrei per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): NADZIEJA van sortir al contraatac al minut 33, però Vittorio Tommasini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Heinz-Herbert Bernhuber al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Heinz-Herbert Bernhuber, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. NADZIEJA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 77 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Bogdan Picuş va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Hubert Grzelczyk que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Bogdan Picuş va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Paddy Michelangeli, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hubert Grzelczyk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximiliano Zinc de NADZIEJA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximiliano Zinc va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que NADZIEJA va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.