Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735046643

Liga 735046643 Información oficial sobre el partido 735046643 en Hattrick

23.06.2024 09:00:00

Troll Dalach Alineación oficial del equipo 'Troll Dalach' en el partido 3 - 0 sportklub Tychy Alineación oficial del equipo 'sportklub Tychy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Troll Dalach Alineación oficial del equipo 'Troll Dalach' en el partido 2 - 0 sportklub Tychy Alineación oficial del equipo 'sportklub Tychy' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Troll Dalach

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Leandro Bertè de Dalach, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dalach va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Doru-Marian Lateş progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Uvindu Seneviratne sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 63 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Dalach va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Maciej Mikud en un 1 contra 1 amb el porter Loïc Duplan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Dalach va estar a punt de marcar quan Maciej Mikud va fer una passada impressionant a Leandro Bertè, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dalach van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ivo Markovský va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aapo Hällström va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Edvárd Gönczi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Stéphane Métayer va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

sportklub Tychy

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a sportklub l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 89, però el xut va sortir desviat.