Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735038460

Liga 735038460 Información oficial sobre el partido 735038460 en Hattrick

16.06.2024 09:00:00

karolew Alineación oficial del equipo 'karolew' en el partido 3 - 0 FCB Myszków Alineación oficial del equipo 'FCB Myszków' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
karolew Alineación oficial del equipo 'karolew' en el partido 3 - 0 FCB Myszków Alineación oficial del equipo 'FCB Myszków' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karolew

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Achacy Glapiak de karolew, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Achacy Glapiak, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Achacy Glapiak, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a karolew.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Achacy Glapiak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de karolew se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mariusz Wojtas va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Jesús de la Viña va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Marcin Bykowski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús de la Viña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Fernando Neira de karolew gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dezyderiusz Witek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FCB Myszków

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Alberto Orsi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jamasp Nejadzamani per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Leon Luzak de Myszków va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.