Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735037952

Liga 735037952 Información oficial sobre el partido 735037952 en Hattrick

09.06.2024 09:00:00

Ostrovia 1909 Ostrów Wlkp. Alineación oficial del equipo 'Ostrovia 1909 Ostrów Wlkp.' en el partido 5 - 0 KujawiankaGowno Alineación oficial del equipo 'KujawiankaGowno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Ostrovia 1909 Ostrów Wlkp. Alineación oficial del equipo 'Ostrovia 1909 Ostrów Wlkp.' en el partido 8 - 0 KujawiankaGowno Alineación oficial del equipo 'KujawiankaGowno' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ostrovia 1909 Ostrów Wlkp.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Bartłomiej Maraszkiewicz va donar a Ostrovia un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Ostrovia va augmentar la diferència quan Leon Kuśmirek no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bartłomiej Maraszkiewicz va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Zbigniew Komenda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Ostrovia va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dariusz Jagoń, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, Mirosław Stroiński gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Leon Kuśmirek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Jędrzej Nandzik va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Mirosław Stroiński es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jędrzej Nandzik al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dawid Jurasz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

KujawiankaGowno

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Joachim Grajko marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Mieczysław Lewera que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KujawiankaGowno, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Daniel Bielewski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Tomasz Matuszczak de KujawiankaGowno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.