Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735021712

Liga 735021712 Información oficial sobre el partido 735021712 en Hattrick

02.06.2024 09:00:00

Górniol Alineación oficial del equipo 'Górniol' en el partido 5 - 1 KS Unia Poznań Alineación oficial del equipo 'KS Unia Poznań' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Górniol Alineación oficial del equipo 'Górniol' en el partido 7 - 0 KS Unia Poznań Alineación oficial del equipo 'KS Unia Poznań' en el partido
Tiene mala suerte 7.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Górniol

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Lech Ramczykowski va anar directament als peus de Fiorindo Di Silvestro que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Górniol va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lech Ramczykowski des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Lech Ramczykowski va augmentar la diferència de Górniol a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): El jugador 陸 (Luk) 紹湖 (Shaohu) de Górniol es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): El gol de falta de Lech Ramczykowski sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 73 i ampliar l'avantatge de Górniol a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Keon Haile va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Górniol.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Górniol per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Silvio Cigoli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Tomasz Sołtysik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Zdzisław Tyborowski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Keon Haile per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Zdzisław Tyborowski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Fiorindo Di Silvestro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomasz Sołtysik.

KS Unia Poznań

Goles Goles

  • 150 Minuto 85 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 85 a 5 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Hugon Ponikowski, que va passar per sota les cames del porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdzisław Wajszczyk de Poznań la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.