Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735016120

Liga 735016120 Información oficial sobre el partido 735016120 en Hattrick

23.06.2024 09:00:00

WML Mława Alineación oficial del equipo 'WML Mława' en el partido 0 - 6 Zadrna Kamienna Góra Alineación oficial del equipo 'Zadrna Kamienna Góra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
WML Mława Alineación oficial del equipo 'WML Mława' en el partido 1 - 4 Zadrna Kamienna Góra Alineación oficial del equipo 'Zadrna Kamienna Góra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WML Mława

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Charles Akala va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 38 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Thomas Björktorp no s'ho podia creure.

Zadrna Kamienna Góra

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mieczysław Białachowski es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mieczysław Białachowski va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 36.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Rafał Lenkiewicz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Clemente Iannamorelli de Kamienna va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 43.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Kamienna l'avantatge per 0 - 5. Jesper van Gool en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rafał Lenkiewicz la va rematar Donat Paluszkiewicz amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kamienna el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Roman Thielens, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Roman Thielens va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Teodozy Łężniak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.