Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735015836

Liga 735015836 Información oficial sobre el partido 735015836 en Hattrick

09.06.2024 09:00:00

Banda Krasnala Alineación oficial del equipo 'Banda Krasnala' en el partido 1 - 5 Synowie Kebaba Alineación oficial del equipo 'Synowie Kebaba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Banda Krasnala Alineación oficial del equipo 'Banda Krasnala' en el partido 1 - 3 Synowie Kebaba Alineación oficial del equipo 'Synowie Kebaba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banda Krasnala

Goles Goles

  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del B.Krasnala amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Magnus Nath en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alexsander Peregrino va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafał Feledyn de B.Krasnala la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Synowie Kebaba

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Synowie va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Rade Mićić va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bertus Brion que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Synowie.
  • 180 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86, una falta xutada per Jaroslav Zimčík va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Synowie. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Jaroslav Zimčík va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 88 de partit va donar a Synowie l'avantatge per 1 - 5. 廖 (Liao) 子颂 (Zisong) en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Mihai Vintilă, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 3 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Synowie va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 22 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.