Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735015830

Liga 735015830 Información oficial sobre el partido 735015830 en Hattrick

02.06.2024 09:00:00

FC Drapieżne Kociaki Alineación oficial del equipo 'FC Drapieżne Kociaki' en el partido 2 - 0 Koszarawa Alineación oficial del equipo 'Koszarawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Drapieżne Kociaki Alineación oficial del equipo 'FC Drapieżne Kociaki' en el partido 1 - 1 Koszarawa Alineación oficial del equipo 'Koszarawa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,5 % 54,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Drapieżne Kociaki

Goles Goles

  • 120 Minuto 58 (Gol de falta): Una falta al minut 58 va provocar un lliure directe. David Vidma el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Kociaki a 2 - 0. Gabriel Durand va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Oliver Mennel no va ser aprofitada per en Willfried Ankum que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Martín Muller va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en David Vidma, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Oliver Mennel quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oliver Mennel de Kociaki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Willfried Ankum de Kociaki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Koszarawa

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Koszarawa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Radomił Zimny va quedar-se sol davant el porter Kyaw Chi Maung, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Koszarawa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kyaw Chi Maung va desviar el xut final de Dominik Bąkowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.