Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735005638

Liga 735005638 Información oficial sobre el partido 735005638 en Hattrick

02.06.2024 09:00:00

Xpand Team Alineación oficial del equipo 'Xpand Team' en el partido 1 - 1 Osiedlowi Gringo Alineación oficial del equipo 'Osiedlowi Gringo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xpand Team Alineación oficial del equipo 'Xpand Team' en el partido 2 - 0 Osiedlowi Gringo Alineación oficial del equipo 'Osiedlowi Gringo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xpand Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Xpand s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Maciej Mulik per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Xpand a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andrzej Szarzyński va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Xpand per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nunzio Raggini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Andrzej Szarzyński de Xpand gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Andrew Diffley del Xpand ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 224 Minuto 54 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 54, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Bastian Mares sempre els tira per la dreta i en Jules Godeau, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Xpand va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrew Diffley ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maciej Mulik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrzej Szarzyński va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Osiedlowi Gringo

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Matías Grustán va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Osiedlowi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 21, però el xut de Armand Fluet des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Osiedlowi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Lautaro Ezequiel Cortéz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Dumitru Şatunov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.