Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735000827

Liga 735000827 Información oficial sobre el partido 735000827 en Hattrick

09.06.2024 09:00:00

DT Rastenburg Alineación oficial del equipo 'DT Rastenburg' en el partido 3 - 0 WKS Powiśle Alineación oficial del equipo 'WKS Powiśle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DT Rastenburg Alineación oficial del equipo 'DT Rastenburg' en el partido 2 - 1 WKS Powiśle Alineación oficial del equipo 'WKS Powiśle' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DT Rastenburg

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Otto Libor, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rastenburg es posava per davant!
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Czesław Put va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Czesław Put, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Rastenburg.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 13 (Ocasión evento especial): En Cristoph Ley, al minut 13 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Randy Neijhorst el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Cristoph Ley va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rastenburg.

WKS Powiśle

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Powiśle que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Piotr Karczmarek, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Maciej Franaszczuk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bartłomiej Bierski va entorpir al marcador d'en Salah Eddin Gomaa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Tolunay Munis va fer una estirada espectacular al minut 66, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Randy Neijhorst.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salah Eddin Gomaa de Powiśle va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.